Loading...

Gece 3’de Alanya Kalesine Gittik! | Mezarlıkları Gezdik! (Mezarlıktan korkmayanlar yoruma:)) Video Mp3 indir

Loading...
Arkadaşlarla paylaş
Eklemek
  • Published on Aug 23, 2018

  • (Arkadaşlar Alanya kalesini gezdik an ve an videoya aldık . Video konseptim dışında haklısınız ama yinede sizlerle paylaşmak istedim umarım beyenirsiniz:))

Yorumlar

  • onr our
    onr our 1 year ago

    ben tek allah tan korkuyorum diyenler

  • Afacanlar
    Afacanlar 11 months ago

    Ben tek Allah'tan korkarım.

  • aslan krall1905
    aslan krall1905 1 year ago (edited)

    Abi keşke Ali abiylen gitseydiniz adam mezar taşını çalıp senin iPhone x len takas ederdi

  • AmacimEglence
    AmacimEglence 1 year ago

    Kurban bayramin kutlu olsun abi adamsin

  • w key Bustling
    w key Bustling 1 year ago

    Korkmayın adem abimiz var 💕

  • hayalimdeki insan
    hayalimdeki insan 1 year ago

    Süper olmuş abim

  • Tarık Şahin
    Tarık Şahin 1 year ago

    reis ben alanyalıyım.ulan keşke yolda görseydim sizi.beraber gezerdik.abi 2 yi bekleriz bu serinin😉

  • Batya Türkmen
    Batya Türkmen 1 year ago

    Adem abi turkmenistandan selam

  • Asilkan Ceyhan
    Asilkan Ceyhan 11 months ago (edited)

    abi ben alanyada oturuyorum sizi seviyorum abi ulaşın faceden görüşelim asilkan ceyhan face beğenin görsün

  • DenizTheGamer
    DenizTheGamer 1 year ago

    cok guzel olmus canim abim

  • şeyhmus sarıgül
    şeyhmus sarıgül 1 year ago

    Güzel olmuş abim

  • Deniz Şahin
    Deniz Şahin 1 year ago

    Adrenalin dolu anlardı süper olmuş 🙋👍

  • Batuhan senpotuk
    Batuhan senpotuk 11 months ago

    Abi ben seni terminalde gördüm metro otobüsü ne bindin üstünde siyah tişört vardı hatta binince 5 dakka sonra şoför le konuştun

  • Yetimlerin Efendisi

    Çok güzel olmuş reisim

  • Caner Productions ꪜ

    Sen adamsın be bi kalp att

  • türkgame Erdane
    türkgame Erdane 1 year ago

    Güzel olmuş abi

  • mona lisa
    mona lisa 1 year ago

    Efsane bi geceydi 👍👍

  • Memo Aydemir
    Memo Aydemir 9 months ago

    Mezarlıktan korkmayanlar yoruma demişsiniz bende yorumdayim😁

  • Enes Önal
    Enes Önal 1 year ago

    Hoşgeldiniz abi alanya ya hala burdamısınız

  • BURAK BİLİRGEN
    BURAK BİLİRGEN 1 year ago

    Mezar ile iphone x takas etti